Guides

Plaisir Bh guide

1489 views 25. januar 2019 25. juni 2019 8

Plaisir er et fantastisk mærke, når det kommer til Bh’er i store størrelser. De har flere generationers viden og ekspertise i at fremstille de bedste Bh’er med god hold og komfort. Stadigvæk kan det være svært at vide hvilken Bh der er den bedste for en selv. Der er mange forskellige modeller og de kan hver især noget forskelligt.

Jeg har derfor lavet denne tabel, der viser hvilke egenskaber de forskellige Bh-modeller har, så du bedre kan vælge den rigtige Bh til dig:

 

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal have? Klik her

Uddybelse

Bøjle

En Bh kan fås med eller uden bøjle under barmen. Er der bøjle i Bh’en hjælper det med at give brystet et naturligt løft, som man ikke umiddelbart får ved en Bh uden bøjle. Dog er modellen Addie, lavet på en måde hvorpå den stadig giver en god støtte og et lille løft under barmen, selvom den ikke har nogen bøjle i.

Godt hold

Det er vigtigt med et godt hold, især når man har en rigtigt stor barm. Et godt hold er et sammenspil af flere funktioner i Bh’en. Det er en kombination af konstruktionen på stropper og sidestykker, samt skålens udformning. Det er vigtigt at man føler at barmen bliver på sin plads, og at man ikke bære det hele i sine skuldre. Heldigvis har de fleste af Plaisirs Bh’er et rigtigt godt hold, hvilket også er noget der er tænkt meget over i produktionen af disse. Enkelte Bh’er er lavet, mere for synets skyld, og har derfor ikke nær så meget hold, da de dækker mindre af brystet.

Brede sidestykker

Da vi helst ikke skal bære alt vægten fra barmen i vores skuldre er de brede sidestykker helt fantastiske. Det mest optimale er faktisk, at stykket der går rund om kroppen bærer størstedelen af vægten, da det er bedre for både skuldre og ryg. Derfor er de brede sidestykker guld værd til kvinden med den store barm, da de giver ekstra god støtte og hold, hvorfor de også bærer mere af vægten.

Forstærkende bøjle i siden

I sidestykkerne er der, i nogle af modellerne, en forstærkende bøjle i siden. Den hjælper til at give et endnu bedre hold og mere støtte til barmen. Bøjlen er ikke ligesom den under brystet. Den er mere blød og flexibel så den ikke skærer og irritere under armen.

Brede Stropper

Der er vidst ingen tvivl om at brede stropper er fantastiske til kvinder med en stor barm. Der er stor tyngde i barmen og de tynde stropper kan derfor føles som om de borer sig ned i skulderen. En bredere strop er ikke kun mere behageligt for skulderen, men den fordeler også vægten bedre på skulderen, så barmen ikke føles nær så tung.
Alle Plaisirs Bh’er har bredere stropper end man ser på mange Bh’er til den mindre barm. Jeg har i skemaet dog kun markeret de Bh’er som har ekstra brede stropper.

Samler Barmen

Når der står at en Bh fra plaisir samler barmen, er det fordi der ude i siden er indsyet et stykke fast stof, som skubber barmen lidt indad, og derved samler barmen. Dette giver samtidigt en rigtigt god støtte til kvinden med en bred barm, eller de kvinder som føler deres bryster vender udaf. Ved de fleste kvinder vil man her opleve at man får en tyderligere kavalergang, end ved det andre Bh’er fra Plaisir.

Løfter Barmen

En Bh der lufter barmen, er også det man kalder en Push-up-Bh. Dette er ikke den type Bh, som Plaisir har fremstillet flest af og der fremgår derfor også kun to af disse i skemaet.
En Puh-up-Bh giver barmen et ekstra løft, udover det naturlige løft fra bøjlen. Push-up effekten er som regel lavet ved hjælp af en bred vattering i bunden af skålen, som derved giver brystet en anden facon og derved mere fylde opad.

Vattering

Vattering er en lille tynd blød pude som fylder hele eller dele af skålen i Bh’en. Dette gør bland andet at man ikke kan se brystvorterne igennem Bh’en. Heller ikke når vejret er koldt.
Vatteringen kan for nogle også virke som en ekstra støtte til barmen, mens andre finder vatteringen ubehagelig og unaturlig. Om man kan lide en Bh med vattering eller ej er meget en personlig sag og vattering er ikke en nødvendighed, for at få en god Bh med masser af støtte til den store barm.

Frontlukning

Har du besvær med at få Bh’en på, kan en Bh med frontlukning være løsningen for dig. Den kan stadig have den samme gode støtte og hold, som en Bh med lukning bagpå. På nuværende tidspunkt har Plaisir kun én Bh med frontlukning. Det er Unique modellen uden bøjle, som er en dejlig og behagelig bomulds-Bh. Denne model løfter ikke barmen på nogen måde, men har stadigt et godt hold.

Blonde

Flere af Plaisirs Bh’er har flotte og feminine blondedetaljer. Deres blonde er altid meget elastisk og følger barmen og kroppen rigtigt flot.

Bomuld

Jeg har ved flere af Bh’erne noteret bomuld i skemaet. Dette kan enten være fordi at Bh’en består af hovedsageligt bomuld, eller fordi at skålen er foret med blød bomuld.
Søger du en decideret bomulds Bh, vil jeg foreslå Plaisirs Unique bøjlefrie Bh, eller Zara modellen, som er med bøjle.

Du kan se alle Plaisirs Bh’er ved Curvii HER

Was this helpful?