Praktiske tips

Rødt undertøj i store størrelser

984 views 19. marts 2018 31. oktober 2018 1

Det smukkeste røde undertøjLeder du efter rødt undertøj? Når vintermånederne kommer nær, og den mørke tid er over os, søger vi automatisk efter farver og lys. Især her kommer der fokus på det farvede undertøj. Det røde undertøj er helt specielt, og mange forbinder det måske med jul, hvilket der også er meget nærtliggende.

Det behøver dog ikke være jul, før du kan tage det røde undertøj frem. Det er også på sin plads at bruge, når man gerne vil tiltrække lidt ekstra opmærksomhed fra manden eller kæresten. Farven siger “se mig”, og der vil med garanti blive kigget.

Vi har fået det flotteste røde undertøj fra Plaisir. Det kommer med 1 BH og 3 forskellige trusser.

Den røde BH

Rød bh med flotte blonder

Rød bh med flotte blonder

BH’en er med bøjle, hvilket giver en god støtte og komfort til barmen. Der er røde blonder på skålene og op af de brede stropper. Den er lavet af glat microfiber og fås op til str. 105 H. BH’en koster 349,- så længe lager haves.

De røde trusser

Hipster trusse i rød

Hipster trusse i rød

Rød midi trusse med høj talje

Rød midi trusse med høj talje

Rød g-strengstrusse

Rød g-strengstrusse

 

De røde trusser kommer i 3 udgaver: Midi med høj talje, hipster med lav talje og String, der er en g-strengstrusse. De er alle med en flot rød blonde, og koster 198,-. Hvilken model man skal vælge, afhænger helt af personlig smag. Nogle kan godt lide den høje talje, der holder godt på maven. Andre synes det er mere sexet med en g-streng, og nogle vil gerne vise maven med en lav talje.

Man kan godt bruge BH’en alene, men det tager sig allerbedst ud som et samlet sæt. Her får man et virkeligt flot look, der bestemt ikke er til at tage fejl af. Køb det røde undertøj hos bl.a. Curvii.dk

Was this helpful?