Praktiske tips

Hvorfor falder bh stropperne ned?

3808 views 23. marts 2018 19. januar 2022 22

Som vi har sagt mange gange på bloggen, kan det være svært at finde en passende bh, og hvis du aldrig har haft en bh-måling eller det er lang tid siden du har haft en, så kan du opleve nogle problemer eller ubehag med din bh uden at vide hvorfor.

Det er her, hvor vores nye serie af indlæg kommer ind. “Hvorfor har min bh …?” -serier at hjælpe dig med at forstå de trættende problemer, du måtte have, og hjælpe med at finde løsninger ved at give dig tips.

Denne uge tager vi fat på spørgsmålet om “Hvorfor falder mine bh stropper ned?”.

Dette særlige problem, som mange forskellige kvinder oplever, kan skyldes mange faktorer. Nedenfor vil vi forklare årsagen kan være, og hvordan man får styr på stropperne.

Stropper er ikke i den rigtige længde …

Dette er nok den mest almindelige årsag til, at dine stropper måske falder ned. Mange kvinder bærer deres bh’er igen og igen, men tænker aldrig på at justere stropperne. Hver gang du bærer din bh, flytter spænderne sig lidt, så det er vigtigt at justere dem til en ‘tofinger-spænding’ hver gang. ‘Tofinger spænding’ betyder, at du kan passe to fingre under stroppen uden den hverken strammer eller falder ned.

Korte skuldre

Dette refererer til højden mellem dine bryster og toppen af ​​dine skuldre. Hver kvindes krop er forskellig, og nogle kvinder synes at stropper er for lange til dem. Derfor skal man være i stand til at justere deres stropper. Som med kvinder, findes der også mange forskellige typer af stropper. Der er smalle, der er brede, der er med blonde og i forskellig typer af elastik. Almindelige stropper med elastik i hele længden, kan justeres mere, end f.eks. stropper med blonde. Har du meget smalle skuldre, er blondestropper ikke det bedste til dig. Her har du behov for at stropperne sidder fast, uden at stramme, og til det er der behov for mulig justering af hele længden af stropperne.

Smalle skuldre

Smalle skuldre er et andet kendetegn, der kan gøre tingene vanskelige, når man finder en bh, der passer perfekt. Hvis du har store bryster, men er smal i skuldrene, kan det være meget svært at få en bh, der har nok brede bøjler til at understøtte brysterne og smalle nok stropper til at holde sig sikkert på plads. En måde at kunne tackle dette på er at bruge et stroppe-klip på dine stropper eller vælge en multi-vejs bh, hvor stropperne kan fastgøres på kryds.

Brug skulderpuder til bh-stropperne


Vil du være helt sikker på at du har styr på stropperne, kan man sætte skulderpuder på øverst oppe. Det hjælper til med at holde bh-stropperne hvor de skal være, og samtidig aflaster de også, så man ikke får røde mærker efter en lang dags brug. Se forskellige skulderpuder her og lyt til Louise der fortæller og viser mere i videoen herunder.

 

Hvorfor falder bh stropperne ned?

 

 

Det var 4 tricks til at sikre at dine bh stropper ikke falder ned.

Har du prøvet nogle af de ovennævnte tricks, eller kender du til andre? Har du spørgsmål der ikke er besvaret i indlæget her? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Was this helpful?