Praktiske tips

Dette skal du vide om sports BH’er

636 views 19. marts 2018 31. oktober 2018 0

plaisir-sports-bh-i-store-stoerrelser-patricia

Hvad skal man gøre før man køber en sports bh?

På en sports bh kommer støtten tre steder fra. Stropperne, skålene og sidestykkerne.

Hvis du beslutter dig for at bære en sports bh er det første du skal gøre er at finde den korrekte størrelse. Mere end 68% af kvinder kender ikke deres Bh størrelse.

Her har vi nogle tips du kan prøve af inde i prøverummet, så du med sikkerhed kommer hjem med en komfortabel og støttende sports bh.

Stropperne: hold toppen af den ene strop oppe og midten af skålen og træk. Jo mindre strækkelig stroppen er, jo bedre vil bh’en give dig nok støtte og holde alt på plads. Har du en stor barm, vil en regulerbar sports bh være ideel.

Skålene: Det er vigtigt at sports bh´en dækker hele brystet, for at give den bedste støtte, og skålen må ikke være for stor eller for lille. Man kan tage en finger under midterstykket mellem brysterne, og man skal ikke kunne trække mere ud end en centimeter.

Sidestykkerne: Bh´en skal sidde godt til i omkredsen, dog uden at give gener.

 

Vidste du sports bh´en nedsætter bevægeligheden med op til 74%, hvorimod en almindelig bh nedsætter bevægeligheden med 38%?

Man skal bevæge sig frit med en sports bh på, så bøjler er bandlyst, de gør ikke nok for dine bryster. Sports bh´ens vigtigste opgave er, at sidde helt til, og begrænse brysterne i at hoppe op og ned. Du kan med fordel vælge en sports bh som går højt op foran. Omkredsen skal opleves som stram, men naturligvis uden direkte gener. Brede stropper er en klar fordel samt en bokser ryg, eftersom brede stropper giver bedre støtte end de smalle.

Er barmen meget stor, kan regulære stropper være en god ide. Du skal gå udenom bomulds bh´er, da de hurtigt bliver våde af sved, derudover så krymper de i vask. Sports bh´en skal matche dit aktivitets niveau, er det en sport hvor du skal ligge meget ned, er det ikke rart med en sports bh med spænder.

Der er forskellige sports bh´er som er egnet til forskellige sportsaktiviteter, hvor nogle er egnede til yoga, egner andre sig bedre til tennis eller løb, hvor der skal være ekstra god støtte, derudover skal sports bh´en passe til din krop.

Ved målinger har man fundet ud af at brysterne bevæger sig i en 8-tals figur, derved skal din sports bh til løb både støtte til bevægelser op og ned, men også fra bevægelse fra side til side og på skrå. Der stilles højere krav til sports bh´er til løb end til almindelig fitness.

Udvalget er stort indenfor sports bh´er, da der er mange forskellige stilarter, så skal du købe en sports bh, er det en god ide at have god tid, så du får den rette vejledning og det rigtige produkt med hjem.

Sådan holder din sports bh bedre

Din sports bh holder ikke for evigt, det afhænger af hvor ofte du bruger den, men en sports bh vil typisk have en levetid på 12-18 måneder.

Sports bh´en skal vaskes i hånden, for at bevare levetiden i koldt vand

Det er bedst at lufttørre sports bh´en, men skal den tørretumbles skal anvendes koldt luft da varme nedbryder spandex.

 

Find din næste Sports BH her.

 

 

 

 

 

 

Was this helpful?