Praktiske tips

8 tips til en bedre BH

414 views 19. marts 2018 31. oktober 2018 2

Få 8 tips til at blive klogere om BH’er.

Tips til BH'er. Tip nr. 5 - brug en BH-forlænger

  1. Hvis din BH er blevet for stram i omkredsen, kan du købe en BH’forlænger og forlænge omkredsen. Dermed behøver du ikke købe en helt ny BH, men kan bruge den gamle lidt endnu. BH-forlængere fås både til 2 og 3 hægter. Se mere her
  2. Test hvor godt din BH sidder ved at skubbe 2 fingre ind under BH-kanten på ryggen. En tommelfingerregel siger at hvis du kun kan få 1 finger under, er BH’en for stram. Kan du få mere end 2 fingrer under, er BH’en for løs.
  3. Det anbefales aldrig at vaske BH’er i vaskemaskinen, men hvis du alligevel gør det, så brug en vaskepose for at skåne dem.
  4. Skift altid imellem dine BH’er. Det får dem til at holde deres form og elasticitet længere. Hav gerne mindst 6-7 BH’er i dit skab, så du har en til hver dag i ugen.
  5. Få taget mål til en BH hos nogle der har forstand på det. Den rette størrelse på en BH kan ændre sig over tid præcis som også kroppen ændre sig. Derfor vil det være på sin plads at få taget mål en gang om året ca. Nogle gange kan en forlænger til 20-30 kroner redde et nyt indkøb.
  6. Hvis du får dybe mærker på skulderen, kan noget tyde på du har den forkerte BH eller den forkerte størrelse. Få en ekspert til at måle dig, og give dig råd til hvilken BH der er bedst for dig.
  7. En sports-BH kan du med fordel vaske i hånden når du alligevel er i bad efter træning eller løb. BH’er har altid bedst af at blive vasket i hånden, og hænge til tørre natten over.
  8. Hæng gerne dine BH’er på bøjler i stedet for at pakke dem væk i en skuffe. Derved holder de formen bedre, og du får et nemmere overblik.

Er du klar til at købe en ny BH?

 

Was this helpful?