Praktiske tips

Hvorfor vaske bh i vaskepose?

828 views 19. marts 2018 31. oktober 2018 1

Alle der har haft noget at skulle have sagt, fra lingerieksperter til vaskeeksperter, vil fortælle dig, at du altid skal vaske dine bh’er i hånden. (Hvorfor? Fordi bh’er er sarte, består af mange dele, og de har brug for den fornødne pleje.)

Men her i den virkelige verden ved jeg, at de fleste af jer kaster jeres bh’er i vaskemaskinen sammen med resten af ​​jeres tøj. Det er bare sådan livet er! Du har aftaler med venner til brunch og I har hele sæsoner af Netflix at indhente. Og ved du hvad? Det er helt fint. Det er helt normalt.

Hvis du absolut skal vaske dine bh’er i en maskine, bør du følge dette råd:

Et af problemerne med at maskinvaske bh’er er, at stropper og hægter let kan blive sammenfilteret eller hænge fast på andre beklædningsgenstande under vaske- og centrifugeringscyklusserne. Løsningen er at bruge en vaskepose. Ved at komme bh’erne i vaskeposer, vil de beskytte stropperne fra at vikle omkring større genstande og blive strakt ud. De vil også hjælpe med at holde hægter fra at gribe fast i andre materialer som fine bomuldsbluser. Bare sørg for ikke at overfylde poserne, hvilket forhindrer bh’erne i at blive helt rene.

Was this helpful?