Praktiske tips

5 gode grunde til at finde en BH der passer dig

755 views 19. marts 2018 28. december 2018 3

5 gode grunde til at finde en BH der passer dig

Vidste du at de fleste kvinder anvender en BH som ikke passer? Mange kvinder ved det ikke, men man kan let se, når en anden kvinde anvender en BH som ikke sidder ordentlig.

Anvender du den rigtige BH? Lad os finde ud af det.

Dækker din BH ikke hele brystet -eller ryger brysterne ud af skålen?

Ryger din BH op ad ryggen?

Føler du dig tilpas i din BH -strammer den eller sidder den for løst?

Hvis du kan svare ja til nogle af de ovenstående spørgsmål, er du blandt de mange kvinder som hver dag anvender en forkert BH. Hele 80% af kvinderne bruger den forkerte BH.

Her finder du den rigtige BH.

 

Bruger du en forkert BH får det dine bryster til at se kedelige og triste ud.

Bryster er en del af kvindekroppen, og det er en vigtig del. Det er vigtigt at bruge den der gør det bedste for dine bryster, både i forhold til udseende, men også sundhedsmæssigt den der giver den bedste støtte og kropsholdning.

 

12773609924_0fe2ae1df0_b

 

 

Tydelige tegn på at du har den forkerte størrelse BH på

  • Når brystet er udenfor skålen

BH-skålen skal sidde ordentlig i siderne uden at stramme. BH´en må heller ikke sidde for stramt hen over selve brystet så brystet flyder udover og buler. Sidder BH´en så den ikke dækker hele brystet, er det den forkerte BH- størrelse.

En sådan BH vil give dig gener i løbet af dagen, og ikke være en god støtte for brystet, og det vil desuden ikke se særlig pænt ud.

  • Når BH´en ryger op ad ryggen

Passer din BH ikke, vil den ryge op ad ryggen, og dermed ikke give den optimale støtte på ryggen. Det vil ikke se pænt ud, og i værste fald give nogle fedt folder.

  • Røde mærker

Har du røde mærker på skuldrene, når du tager din BH af, i så fald bruger du en forkert BH. De røde mærker kan være smertefulde, og det er et tydeligt tegn på at BH´en ikke passer.

  • Du kommer til at se ældre ud

Bruger du en BH som er for stor til dine bryster, vil det få dig til at se ældre ud. En BH der passer perfekt får dig til at se godt ud, og din kropsholdning vil bære tydeligt præg af at BH´en passer.

Nu kender du tegnene på en BH som ikke passer PERFEKT.

 

Grundene til at bruge en BH der passer netop til dig finder du herunder.

  • En god BH gør dig attraktiv

 

En BH skal ikke kun give en god støtte, den skal også gøre dig attraktiv som kvinde.

En BH er en accessories til at bringe det bedste frem i kvindens forparti, også selvom tøjet dækker brysterne. Den rigtige BH giver fuld støtte til brysterne uanset om man har en stor eller en lille barm. Passer BH´en ikke, vil den ikke gøre dig særlig attraktiv. Det bedste du kan gøre, er at finde en med erfaring indenfor BH´er og få den rette vejledning i hvilken størrelse der passer til netop dig.

Når du shopper BH ´er er det en god ide at have masser af tid, for at finde den rigtige BH, dermed kommer du hjem med en BH som ikke giver dig irritation i hverdagen.

 

origin_8378157544

 

  • Den forkerte BH kan gøre dine bryster ældre

Passer din BH ikke, kan brystet komme til at hænge, eftersom det ikke får den optimale støtte.

Bærer du en BH som er for lille, som klemmer brystet, vil det ændre sin naturlige form med tiden. En stram BH laver altså unødvendigt pres på dine bryster, som gør musklerne slappe. Derfor er det så vigtigt med en BH som passer i omkreds og i skål størrelsen.

Bøjlen kan presse mod brystet, og presset kan skade ligamenter i brystvævet og dermed få dem til at hænge. En BH som presser for meget kan også blokere for blodgennemstrømningen til brystvævet.

 

  • BH´er til kvinder med stor barm

Der er kvinder med en stor barm, som kan have det svært med at finde den perfekte BH. De har eventuelt fået den forkerte vejledning omkring deres størrelse. En bøjle-bh kan give ekstra støtte til den store barm.

 

Det er ikke alle forhandlere som har en komplet lagerføring af BH´er i de større størrelser, og dermed ender nogle med at komme hjem med en BH som faktisk er for lille til barmen.

Det er ikke umuligt at finde den perfekte BH. BH´er findes op til L-skål fx. Ulla Dessous.

Det er også vigtig med store brede stropper når du har en stor barm, for at opnå den bedste støtte.

 

Guide til en bedre BH

 

 

 

  • Dyrker du sport-skal en sports BH benyttes

Hvis du elsker sport, skal du bruge en sports BH, da det kan blive smertefuldt med en almindelig BH, som ikke giver den samme støtte som der kan findes i en sports BH.

Er din BH for stor, vil brystet have for meget bevægelse i forbindelse med den fysiske aktivitet, hvilket ikke mærkes rart. En god sports BH vil forhindre dette, og give den korrekte støtte.

 

  • Din BH giver irritation

Giver din BH dig irritation, og eventuelt røde mærker i siderne eller på skuldrene, er det en indikation på at BH´en er for stram, det er ikke nødvendigvis nok at regulere stropperne.

BH´en presser mod ribbenene og giver unødvendigt pres. Det mest sandsynlige er, at din hud begynder at bryde ned. Fysiske aktiviteter kan yderligere forværre tilstanden af huden og forårsage yderligere irritation.

 

 

Was this helpful?