Guides

Hvordan vasker man en bh i maskinen?

1486 views 6. september 2018 1. november 2018 7

Vil du vide hvordan man vasker en BH i maskinen? Først skal vi lige have slået fast, at vi allerede nu er ude på et skråplan. Det anbefales under ingen omstændighed at vaske sine BH’er i vaskemaskinen. De høje temperaturer og de mange omdrejninger, er noget af den værste tortur du kan udsætte BH’erne for.

Når det er sagt, så må man bare indse at det ikke er alle der er villige, til at investere tid i at vaske sine BH’er i hånden. Faktisk er det kun et fåtal der gør det. Det er meget nemmere blot at smide dem i maskinen. Og hvis man nu har besluttet sig for at det er det man vil, så kan man lige så godt gøre det på den mest skånsomme måde der er muligt.

Har du ikke en vaskepose? Få fat i en vaskepose. BH’er har hægter, og de har det med at sætte sig fast i tromlen i vaskemaskinen. Kommer den først til at sætte sig fast under en centrifugering, går det helt galt. Det er hverken godt for maskinen eller BH’en. BH’en er den det først går alvorligt ud over.

Kom BH’en i en vaskepose inden du smider den i maskinen. Så er den sikret så godt man nu kan. Vælg derefter det mest skånsomme program der findes på vaskemaskinen. Laveste grader muligt. Lad være med at komme skyllemiddel i. Det er heller ikke godt for miljøet. Et bonustip er i øvrigt at skifte skyllemiddel ud med eddike. Det er bedre for kroppen, verden og rigtig godt for vaskemaskinen, men det er en helt anden snak.

Nå BH’erne er færdige og skal tørre, må du aldrig komme dem i tørretumbleren. Det er ellers meget fristende, men en virkelig dårlig ide. Så er det næsten bedre at sætte ild til dem, og trampe dem tørre bagefter. Det er naturligvis en endnu dårligere ide, bare lige for at skære det ud i pap.

I stedet skal du lade dem liggetørre. Som navnet antyder, bør du ikke hænge dem op, men blot lade dem lægge et lunt sted, og tørre af sig selv. Man kunne selvfølgelig godt lige vride dem først, for at hjælpe tørringen lidt på vej. Lad være. En hårtørre er også en rigtig dårlig ide. Faktisk kan man ikke gøre særlig meget rigtigt, når det handler om at vaske sine BH’er. Det skulle da lige være, at vaske dem i hånden 😉

Was this helpful?