Guides

Hvad betyder vatteret bh?

1365 views 24. oktober 2018 1. november 2018 11

Kvinder der bruger en vatteret bh, gør det af praktiske årsager. Vi bør måske lige starte med at fortælle hvad en vattering er.

Kender du det med at man kan se brystvorterne gennem blusen på trods af at man har en bh på? Så er der ikke tale om en vatteret bh, men en helt almindelig bh uden vattering.

En bh med vattering har indbygget en form for en pude i et materiale der måske godt kunne minde om vat, heraf ordet vattering. Denne pude gør flere smarte ting, der alt sammen får dig til at sende et mere kontrolleret signal, til dem der kigger på dig.

Vatteringen gør nemlig at brystvorterne ikke kommer til syne, lige meget hvor meget det end fryser. Nogle synes det er lidt sexet at have 2 stikkende prikker på blusen, men så er det ikke en vatteret bh de skal bruge.

Vatteringen giver også lidt ekstra fylde, der også hjælper med at forme brysterne, så de bliver mere symmetriske. Det er meget almindelig at det ene bryst er en smule større end det andet. Det er helt naturligt. Den vatterede bh hjælper med at gøre forskellen mindre, så det ikke fremstår så tydeligt. Større bryster der former sig bedre. What’s not to like.

Vattering med blonder

De fleste vatterede bh’er er glatte foran. Det er jo meningen at den skal ses mindst muligt. Nogle gange vil man dog gerne have lidt fra begge verdner, og her kan man få en bh, der har vattering for neden, og f.eks. blonder i den øverste del. Så har man stadig en pæn bh, der giver de samme fordele som nævn ovenfor.

Vattering eller ikke vattering

Hvad skal man så vælge? Det kommer lidt an på hvordan du er som person, og hvordan du går klædt til hverdag. De fleste vil nok have bh’er både med og uden vattering i deres tøjskab derhjemme. Så kan man tage den på der passer bedst til lejligheden. En vatteret bh er den sikre løsning, men hvem siger at det altid skal være det?

Was this helpful?