Guides

Hvordan vasker man en bh rigtigt?

253 views 23. marts 2018 31. oktober 2018 6

Som dagene går og din bh bliver mere og mere beskidt, kommer det tidspunkt hvor det er tid til en vask. Og hvad gør man så?

Kort sagt er der 2 måder. Man kan vaske bh’en i hånden, eller man kan vaske den i maskinen. Den ene måde sikre at dine bh’er holder i længst mulig tid, den anden slår dem ihjel i løbet af no time. Vi fortæller her hvordan du vasker din bh, på den helt rigtige måde.

Vask i maskinen

Bør man vaske sin bh i vaskemaskinen? Nej. Gør de fleste det alligevel? Ja. Vi ved det nok godt inderst inde alle sammen. Lige som med uldtrøjer og cashmere sweatre, er det bare en rigtig dårlig ide at vaske dem i maskinen. Hvorfor gør vi det så alligevel? Fordi vi ikke gider bruge tiden på at gør det i hånden. Og sådan er det bare. Den manglende tid i hverdagen, slå alt sund fornuft af vejen. Skyder man genvej og vasker sine bh’er i vaskemaskinen, skal man blot være klar over at de skal udskiftet meget oftere. Med andre ord, er det en dyrere løsning. Nemt, men dyrt.

Vask i hånden

Det er englen på den anden side af skuldren der siger at vi bør vaske vores bh’er i hånden. Om du vil følge dette råd er op til dig selv. Du skal bare kende konsekvensen ved ikke at gøre det. De første par gange kan det godt virke lidt besværligt, men når du først får rutinen, tager det ingen tid. Det er blot et spørgsmål om god forberedelse, og en smule system. Har du aldrig vaske dine bh’er i hånden før, vil du opdage at pasformen holder betydelig længere, og bh’erne bliver ved med at se nye ud, selv efter en del vaske. Hvis du er usikker på om det nu også passer, så køb 2 bh’er. Kyl den ene i maskinen og vask den anden i hånden. Efter blot én vask vil du kunne se tydelig forskel, og efter 5 vaske går du aldrig tilbage. Det er simpelthen for dyrt. Især hvis du har investeret i nogle rigtig dyre bh’er.

Her har du altså løsningen. Så er det blot op til dig selv, og dit temperament og tid, om du vil vaske i maskinen, eller i hånden (med god samvittighed).

Was this helpful?