Guides

Hvordan tager man en bh på?

1349 views 19. marts 2018 31. oktober 2018 1

Sæt dine arme gennem stropperne. For at tage en almindelig bh på, skal du først placere dine arme gennem ærmegabene. En almindelig BH har to stropper, der fastgør bh-skålene til bh-bagstykket og løber op og over skulderen til ryggen. Hold bh’en foran dig, så indersiden af ​​bh’en står overfor dig. Sæt derefter højre arm gennem højre ærmegab og venstre arm gennem venstre armhule.

Lås bh’en i ryggen. De fleste bh’er har hægter i ryggen, der forbinder højre side af bh’en til venstre. Disse hægter vil typisk have enten to eller tre kroge(hægtemaller) på den ene side, der vil forbinde med to eller tre sløjfer på den anden side. Dit mål er at få alle kroge i løkkerne. Prøv at forbinde dem med hægterne bag din ryg.

Luk din bh på forsiden eller siden.

Nogle bh’er har en lås omkring forsiden eller siden i stedet for ryggen. Låsen i fronten har typisk kun en indstilling, så det er nemt at låse den. Lås på siden kan også have flere indstillinger, som du kan justere, ligesom du vil justere hægterne på bagsiden.

Vælg din tæthedsindstilling.

Mange bh’er har to eller tre indstillinger af tæthed, så du kan justere bh en smule for at gøre den strammere eller løsere rundt om din krop. Hvis din bh er ny, skal den passe tæt på den krog der giver den løseste indstilling. Dette giver dig mulighed for at stramme bh’en med tiden, da elastikken vrider og strækker sig. Hvis en nyere bh kan fastgøres på de midterste eller tætteste kroge, skal du muligvis have en mindre størrelse omkreds. Man kan have perioder hvor omkredsen på kroppen vokser. Vi kender det alle sammen især op mod juletid. Kan hægterne ikke nå, er det muligt at købe en forlænger.

Så skal der flyttes rundt

Bøj dig ned for at hjælpe med at flytte dine bryster ind i skålene. Hvis du ikke allerede står, rejs dig op og bøj ned, så du sænker brystet mod gulvet. Dette vil hjælpe dig med at flytte dine bryster i den rigtige retning. Du kan forblive stående eller sidde lige op, hvis det ikke er behageligt for dig.

Fyld skålene med hele dit bryst. Først skal du føle siderne på dine bryster for noget ekstra hud, der hænger ud af kopperne under din armhule. Hvis du er foran et spejl, kan du muligvis se dette ekstra stykke hud stikke ud. Skub dette stykke hud med den modsatte hånd fra hvert bryst og flyt det derefter ind for at fylde skålens side. Brug derefter den samme hånd til at løfte brystet op, så du har flyttet brystets sider ind og derefter op.

Gentag den samme proces med din anden hånd og andet bryst. Brystets sider bør være forsigtigt flyttet ind i siderne af hver skål og løftes derefter udad. Du kan stå lige op igen, når du har justeret dine bryster.

Sørg for, at bøjlen er under dine bryster. Ideelt set bør bøjlen af ​​din bh placeres lige langs bunden af ​​dine bryster uden at give nogen ekstra plads til at hænge ned. Dine bryster skal være strittende og flyttes opad. De bør ikke hænge ned under underbøjlen.

Nogle bh’er har ikke bøjle. Hvis det er tilfældet, så sørg bare for, at bunden af ​​bh’en løber glat over din krop.

Se evt. denne video:

Was this helpful?