Praktiske tips

Hvor køber linse bh?

1590 views 19. marts 2018 19. januar 2022 7

Vi har fået spørgsmålet: Hvor køber Linse bh?

Har man en stor barm, kan det være svært at finde en ordentlig bh der kan passe. De fleste bh-mærker går ikke så højt op, men nogle har specialiseret sig i de store størrelser.

Plaisir undertøj

Plaisir har siden 1995 udelukkende lavet bh’er til plus size kvinder med en stor barm. Kvaliteten er rigtig fornuftig, og pasformen er god. Mange der er vant til at handle undertøj i supermarkedet, bliver overrasket over hvor maget men egentligt får for de få ekstra penge Plaisir koster. Prisen ligger som regel på mellem 250-400,- for en bh, alt efter egenskab og udformning. Det mest populære model som passer til de fleste barme er beate-modellen, der findes i et utal af farver. Skål-størrelse og omkreds går på mange af modellerne helt op til 110 I. Her kan de fleste plus size kvinder være med.

  • Omkreds op til 110cm
  • Skål op til I
Beate bh fra Plaisir 349,-

Beate bh fra Plaisir 349,-

Ulla Dessous fra Tyskland

Kan man ikke være i en I-skål, kan tyske Ulla Dessous tage over. Det er et lille tysk familieejet firma, der laver bh’er og undertøj i den eksklusive ende. Det hele er håndsyet i meget kraftige og fine materialer, og det koster selvsagt lidt mere. Til gengæld får man også en meget eksklusiv vare, man både kan se og føle er noget helt særligt. BH’erne koster omkring 7-900,- og det er selvfølgelig noget mere end man finder i eksempelvis Føtex. Skålen går op til L og omkredsen spænder til hele 130 cm. Med en forlænger, kan man nå ca. 10 cm længere. Bøjlerne og selve konstruktionen er lavet så de kan fastholde den vægt en stor skålstørrelse helt naturligt giver.

  • Omkreds op til 130cm
  • Skål op til L

Er du på jagt efter undertøj i store størrelser, finder du det her.

Was this helpful?